Nieuwe wielertoeristenclub in Delle

Zondagochtend reed Wielertoeristenclub Delle haar eerste gezamenlijke tocht. Om negen uur gaf Willy Vander Velden (voorzitter van de Gidsenbond Midden-Brabant) het vertreksein aan de parochiezaal van Delle.

Initiatiefnemer van deze nieuwe club is Henri Verhamme. ‘Mensen op een gezonde manier laten bewegen, dat is onze doelstelling’, vertelt Henri, ‘Het is de bedoeling dat we wekelijks een aangename tocht maken op zondagvoormiddag’.

Een tocht die binnenkort op het programma staat is de Raymond Impanis-route. Deze bewegwijzerde route gaat over Berg, Nederokkerzeel, Buken, Relst en Kampenhout en is 35 km lang. Deze route is een eerbetoon aan de Kampenhoutse wielrenner Raymond Impanis die in 1954 de Ronde van Vlaanderen won.

Mensen die willen aansluiten bij de WTC Delle, kunnen contact opnemen met Henri Verhamme op 0476/97.41.15 of mailen naar henri.verhamme@skynet.be

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s