Kermis in Herent 2012

Paasweekend, dus ook kermis in Herent. Jong en oud kon zich weer amuseren met de gekende attracties: de botsauto’s, het hengelkraam, de schiettent of de draaimolen.

Dit jaar was er niet alleen buiten de Wildeman kermispret. Binnen kon men naar een miniatuurkermis gaan kijken. Deze miniatuurkermis werd gebouwd door Danny Van Goethem. Toen Danny nog in Herent woonde, geraakte hij helemaal in de ban van kermisattracties. Hij besloot dan maar om een aantal van deze attracties na te bouwen op schaal 1/25. Zijn eerste molen bouwde hij in 1976. Ondertussen heeft hij een zestiental werkende attracties nagebouwd. “Het is leuk om alles hier in Herent ten toon te stellen’, vertelt Danny, ‘Ik droom er uiteraard van om ook eens in een grote stad zoals Leuven mijn kermis te kunnen opbouwen’.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s