Tuincentrum Botanica organiseerde open-deur weekend

Tuincentrum Botanica in Veltem-Beisem bestaat ondertussen reeds meer dan dertig jaar. ‘We zijn een echt familiebedrijf’, vertelt bezieler Gaston Verhoeven. Samen met onder andere zijn vrouw Marie-Louise runt hij het bedrijf. Wat halfweg de jaren zeventig begon met een kleine winkel langs de Meerbeeksesteenweg, is ondertussen uitgegroeid tot een speciaalzaak van ruim 8.500 vierkante meter. Tijdens het paasweekend hielden ze een open-deur weekend.

‘We proberen de klanten een zo uitgebreid mogelijke keuze te bieden’, vertelt schoondochter Lieve, ‘We leveren niet enkel bloemen en planten voor buiten, ook voor binnen hebben we een uitgebreid assortiment. En als de mensen een bepaalde bijzondere plant niet kunnen vinden, gaan we er voor hen naar op zoek’.

Verder kan men in de zaak ook terecht voor onder andere barbecues, tuininrichting en allerlei gereedschappen. ‘We hebben bijvoorbeeld een eigen hersteldienst voor grasmaaiers’, meldt Lieve, ‘Zélfs voor vele merken die we zelf niet verkopen’.

Tuincentrum Botanica is gevestigd langs de Brusselsesteenweg 379 te Veltem-Beisem.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s