hART-musical staat in de startblokken

Over minder dan een week gaat de hART-musical in première. Acteurs, muzikanten, dansers, regieploeg en technici zijn dus druk in de weer met de laatste voorbereidingen en repetities. Er is de laatste maanden keihard gewerkt door de verschillende deelnemende verenigingen én de gemeente Herent om dit project op poten te zetten. ‘Bijsturen, last-minute problemen oplossen en uiteraard de generale repetities… dat zijn de bezigheden van deze week’, vertelt een zichtbaar vermoeide projectleider Pieter Verboven.

De repetities worden geleid door regisseur Jan Reynaerts. ‘Het is prachtig om deze mensen aan het werk te zien’, vertelt Jan, ‘Het zijn allemaal amateur-acteurs die hier op de planken staan. Door kleine truukjes probeer ik hen nog beter te laten worden’.

Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april wordt de musical uitgevoerd in de Forescoloodsen langs de Tildonkesteenweg te Herent

 

One comment

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s