hART – De Musical

Eindelijk was het dan zover… Na maanden voorbereiding, plannen en repeteren kon de hART-musical het voorbije weekend eindelijk in première. Vier volledig uitverkochte voorstellingen. Acteurs, muzikanten, dansers en een technische ploeg die moe maar voldaan kunnen terugkijken op een fantastisch weekend…

Het blijft een bijzonder project: de Herentse zang-, dans- en muziekverenigingen die samengewerkt hebben om dit spektakel op poten te zetten. Tel daarbij nog de verschillende ondersteunende verenigingen die hebben meegeholpen met de logistiek. En uiteraard de gemeente Herent. Alles bij mekaar vele honderden mensen die het beste van zichzelf hebben gegeven om alles tot een goed einde te brengen.

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s