Zuiders genieten op de 1 mei Wereldmarkt

Na enkele dagen minder mooi weer, was het nu volop genieten van de zon tijdens de 1 mei Wereldmarkt in het Wildemanspark. Het publiek kon meekijken en -luisteren naar diverse optredens van onder andere Murga Ca Va en de Djembé-band.

Naast de verschillende drank-en eetstandjes waren ook heel wat Herentse verenigingen present, zoals AISSO, de Chiro, Natuurpunt, KWB en Adekir.  Op het podium was vooral Herent-Zuid actief. ‘Bij onze wedstrijd waren er diverse prijzen te winnen’, vertelt Koen Neyens (GROSH – Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking Herent) ,  ‘Ook werden een aantal hART T-Shirts per opbod verkocht’.

Op de stand van Herent Fair Trade-gemeente konden de bezoekers met een trapfiets hun eigen, verse smoothie bij mekaar fietsen op de Sappentrapper

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s