Boerenmarkt Veltem

Twee keer per jaar organiseert de Landelijke Gilde van Veltem-Beisem een boerenmarkt. Ook zaterdag werd het kerkplein van Veltem omgetoverd tot een gezellige markt met heel veel lokale producten. Naast de verschillende kraampjes was er de muzikale omlijsting door de “Brechtse Hummel Bummel -Kapel”. Deze blaaskapel zorgt altijd voor de nodige sfeer op het plein.

‘We zijn een erg actieve vereniging’, vertelt Gerd Hüwels (voorzitter Landelijke Gilde), ‘We organiseren maandelijks een viertal activiteiten voor onze leden. Zo zijn er bijvoorbeeld de kookavonden en de uitstappen in binnen- en buitenland’.

Ook de leerlingen van de tweede graad van de PDC-school waren present op de boerenmarkt. ‘Wij verkopen lekkere wafels!’, klinkt het vrolijk aan hun kraampje. Met de opbrengst worden er verschillende activiteiten voor de leerlingen gesponsord.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s