Geen beurtelings parkeren meer

Naar aanleiding van een naderende wetswijziging die het beurtelings parkeren afschaft, wordt parkeren in de nabije toekomst in Herent anders geregeld.
‘De nieuwe situatie zal van straat tot straat verschillen’, zegt Gudrun De Ruyver (beleidsmedewerkster omgeving -gemeente Herent), ‘In sommige straten komt er vrij parkeren, in andere straten zullen er wisselende parkeerzones komen’.
De nieuwe parkeerregeling wordt doorgevoerd in: Bergenstraat, Blauwe Stap,Groenstraat, Haachtstraat, Heideveldweg, Hollestraat, Leo Meulemansstraat, Onze-Lieve-Vrouwstraat, Oud-Strijdersstraat, Overstraat, Persilstraat,Sergeysstraat, Tildonksesteenweg, Wijgmaalsesteenweg en Winkselsesteenweg.
De nieuwe regeling zal worden aangegeven met nieuwe borden en wegmarkeringen. Die signalisatiewerken zijn klaar tegen einde augustus. Stapsgewijs wordt straat per straat aangepakt waardoor het tijdstip waarop de signalisatiewerken beginnen verschilt per straat.
Het gemeentebestuur beklemtoont dat tot de nieuwe signalisatie is aangebracht de bestaande verkeersborden en de daarbij horende verkeersreglementering moet worden gerespecteerd. De regeling wijzigt pas als de nieuwe signalisatie in orde is.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s