Een andere kijk op tuinen

Zondag 1 juli kunnen tuinliefhebbers een kijkje gaan nemen in de bijzondere tuin van Veronika Goris uit Veltem. ‘Van opleiding ben ik tuinarchitecte en ontdekte ik dat ik anders naar tuinen kijk’, vertelt Veronika, ‘Ik begon mijn tuinontwerpen meer en meer als een kunstwerk te bekijken. In elk ontwerp verwerk ik een innerlijk thema en dat geeft de tuin een nieuwe, andere dimensie’.
Veronika’s eigen tuin ligt in een landelijke omgeving naast de kerk van Veltem. Het kleurenpalet dat ze hiervoor gebruikt heeft, doet denken aan een impressionistisch schilderij. Op veel plekken in de tuin mag de natuur gecontroleerd haar gang gaan. Zo ontstond een rijke, natuurlijke tuin met toch een strenge structuur.
‘Iedereen is welkom op zondag 1 juli van 10u tot 18u om te genieten van een kopje thee of koffie in de tuin’ zegt Veronika. De bezoekers kunnen een kijkje nemen in de tuin, maar ook kennismaken met de boeiende vrouw die dit werk gecreeërd heeft.
Veronika organiseert deze zomer ook workshops met als thema “Leer je eigen tuin vanuit je gevoel omzetten naar structuur”.

Adres: Dorpsplein 3
3020 Veltem
Tel 016 48 95 92
gsm 0486 319 174

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s