Brusselsesteenweg (even) terug open in beide richtingen

Op 18 april zijn de werken gestart voor de herinrichting van de gevaarlijke kruispunten langs de N2 (Brusselsesteenweg). Ondertussen is de eerste fase (het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de Termerestraat en Termereboslaan) grotendeels afgewerkt.

Enkel de toplaag  van de baan zal op het einde van de herinrichting van het wegvak in zijn geheel worden aangelegd. Hierdoor is er vanaf nu tot half augustus weer doorgaand verkeer mogelijk in beide rijrichtingen.

‘De werken liggen momenteel op schema en zullen normaal gezien in hun geheel beëindigd zijn tegen half november. Als het tijdens de werken gedurende uitzonderlijk lange periodes regent, is het mogelijk dat de timing verschuift’, meldt Anton De Coster van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s