Chiro Herent vertrekt op kamp

Vrijdagochtend vertrokken de Chiro-jongeren naar Loker (bij Ieper) voor hun jaarlijks kamp.  ‘De leiding is al enkele dagen geleden vertrokken voor de voorbereidingen ter plekke’, vertelt leider Simon Mommaerts, ‘Vandaag vertrekt de groep met de jongste kinderen met de bus. Met het jaarlijkse kamp willen we ook kinderen en jongeren die het thuis financieel niet altijd makkelijk hebben toch de kans geven om een fijne vakantie door te brengen’.

In totaal gaan zo’n hondervijftig kinderen mee op kamp. Bang voor de regen is men niet.  ‘We hebben verschillende dingen voorzien om iedereen op een prettige manier bezig te houden’, vertelt Simon verder, ‘Zo is er bijvoorbeeld een tweedaagse fietstocht en een familiedag gepland. Uiteraard mag ook het grote kampvuur niet ontbreken als afsluiter’.

Janne gaat al voor de tweede keer op kamp. De regen vindt ze absoluut niet erg. ‘De goede sfeer in de groep is het belangrijkste’, zegt ze. Gaat ze mama en papa niet teveel missen? ‘Een beetje wel’, klinkt het met een glimlach.

Op 30 juli wordt alles weer afgebroken en keert de hele groep huiswaarts.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s