Feest in de Meuterhofstraat

Een heerlijke barbecue, gezellige babbels en een quiz, dat zijn de ingrediënten van het jaarlijkse buurtfeest langs de Meuterhofstraat en de Tildonksesteenweg. En ook dit jaar zorgde het feestcomité voor een piekfijne organisatie.

De quiz bestond dit jaar uit twee delen: een fotoquiz en een muziekquiz. Uiteindelijk moest een extra schiftingsvraag beslissen wie de winnaar werd. De ‘Bende van Kartoesj’ mocht uiteindelijk de wisseltrofee mee naar huis nemen. De ‘Cava-Lovers’ haalden de tweede plaats.

Live-muziek werd gebracht door buurtbewoner Bram Goeleven op zijn akoestische en elektrische gitaren.

Het feestcomité bestaat uit buurtbewoners Diane, Riet, Luc, Roger, Christoffel en Patrick. Mede omdat het aantal feestgangers elk jaar groeit, zoeken ze wat extra hulp voor volgend jaar. Dus buurtbewoners die willen meehelpen, kunnen dus altijd een seintje geven aan iemand van het feestcomité.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s