Vlaamse Kermis op Den Doren 2012

De Vlaamse Kermis, georganiseerd door de Scouts en Gidsen van Herent-Doren, is elk jaar één van de belangrijkste evenementen in Herent. Vrijdagavond stonden een aantal optredens op het programma. De Empty Pockets openden het driedaagse feest. Aansluitend zette Stella Nova een zeer sterke set neer. Tussen de muziek door was er natuurlijk tijd om één van de speciale biertjes te proeven.

Op zondagnamiddag was er ruime belangstelling voor het petanque-tornooi. Na een spannende wedstrijd werd het team van Fiasco de winnaar. In de finale klopten zij het team van Pas-Nous. De winnaars gingen naar huis met een waardebon van eetcafé Het Vertier.

Zaterdag en zondag was het restaurant open met uiteraard de traditionele mosselen. Jaarlijks worden hier zo’n 1500 maaltijden geserveerd. Voor de ongeveer vijftig vrijwilligers die aan dit evenement meewerken, is deze drie-daagse telkens een zware maar aangename klus.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s