Vrijetijdsdienst krijgt andere aansturing

Cultuurbeleidscoördinator Hannes Vanhaverbeke verlaat vanaf 1 september de Herentse cultuurdienst. ‘De voorbije acht jaar in Herent was een zéér fijne werkervaring voor mij’, vertelt Hannes, ‘Vooral grote projecten zoals Zomer op Straat, Wild in’t Park en de hART-musical waren fantastisch om te doen. Op zo’n projecten is er telkens een ongelooflijke samenwerking tussen de gemeentelijke diensten, de verenigingen en de talloze vrijwilligers’.

In die voorbije acht jaar heeft Hannes uiteraard één en ander zien veranderen. ‘Herent wordt steeds meer en meer volgebouwd. Hierdoor wonen ook steeds meer mensen in de gemeente. Vrije tijd en cultuur zal daarom steeds een belangrijker punt moeten worden in het gemeentelijk beleid’, meent Hannes.

‘Het was een fijne samenwerking met Hannes’, vertelt collega en Wild in’t Park-organisator Pieter Taccoen, ‘En uiteraard zijn er ook heel wat anekdotes te vertellen… Ik herinner me dat Hannes zichzelf ooit heeft opgesloten in de Wildeman omdat hij z’n sleutels kwijt was. Hij heeft zodoende de nacht in het gebouw moeten doorbrengen…’

Een directe opvolger komt er niet meteen. ‘De taken van Hannes zullen opgesplitst worden tussen Steve Stroobants en Pieter Taccoen’, meldt Schepen van Cultuur Jo De Clercq (SP.A)

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s