Vrijwilligers in de bloemen gezet

Richard Grootjans, Lieve Corbeel, Mark Van Gerven (voorzitter Cultuurraad) Hugo Kestens

Jaarlijks huldigt de Herentse Cultuurraad een aantal mensen die zich bijzonder inzetten voor het verenigingsleven.

Het echtpaar Hugo en Lieve Kestens-Corbeel is al jaren actief in Winksele. Lieve is al ruim vijfentwintig jaar schatbewaarder van KVLV Winksele. Zeer veel van haar vrije tijd gaat naar de vereniging.
Hugo is actief bij de Landelijke Gilde van Winksele. Hij was er vijfentwintig jaar lang voorzitter. ‘Ik heb de fakkel ondertussen doorgegeven aan de jongere generatie’, vertelt Hugo, ‘Maar ik blijf uiteraard actief binnen de vereniging’. Hugo is ook gewezen voorzitter van de Cultuurraad en hij is mede-oprichter van de Winkselse kermis.

Richard Grootjans werd voorgedragen door de Geologische Club Veltem-Beisem-Herent. Hij is al veertig jaar voorzitter van de vereniging. ‘Ik ben compleet verrast’, zegt een stralende Richard, ‘Ik ben zeer blij met deze erkenning’.

Naast deze mensen werd ook Jean Nabski (KWB Winksele) gehuldigd. Jean kon jammer genoeg niet aanwezig zijn op de viering.

Een aantal vrijwilligersgroepen kregen een bijzondere vermelding: de mensen achter de hART-musical, het organisatieteam van Wild in’t Park en de ploeg van Herent-Zuid (organisatie Wereldmarkt).

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s