Affiche Wild in’t Park 2013 compleet

Sunday's Ghosttown

Zaterdagavond werd op de Wild in’t Park Rock-Rally een laatste naam aan de affiche toegevoegd: Sunday’s Ghosttown. Zij zullen samen met Citizens de tweede dag van het festival openen. Citizens haalde het meeste voorkeurstemmen via de website, Sundays Ghosttown werd gekozen door een jury onder leiding van WitP-organisator Pieter Taccoen.
“Deze Rock-Rally is een zeer groot succes. Op sommige dagen kwamen meer dan drieduizend unieke bezoekers hun stem uitbrengen voor hun favoriete groepen’, vertelt Pieter. ‘Deze formule zou dus misschien volgend jaar wel eens een vervolg kunnen krijgen’.
Den “Ouden Tijd” was zaterdagavond dan ook goed gevuld met supporters die hun favoriete band kwamen aanmoedigen. Wildeman-crew Johan Van Geel en Serge Lurquin zorgden ervoor dat alle bands met een prima geluidsbalans konden optreden.

Wild in’t Park heeft dit jaar plaats op 3 en 4 mei. Vrijdag trapt The Love Compartment het festivalweekend op gang. Nadien komenThe Scene en de reggae- en hiphopgroep Postmen het podium bezetten. Meteen zijn dit ook de eerste buitenlandse groepen op het Herentse festival.
Zaterdag start dus met Citizens en Sunday’s Ghosttown. Daarna is ambiancemaker Paul Severs te gast. Na hem geven MIA-winnaar Marco Z en de West-Vlaamse rappers van ’t Hof van Commerce het beste van hunzelf. Als kers op de taart staat de groep Absynthe Minded, die voor de eerste keer in Herent te gast is, geprogrammeerd.
Elke avond wordt afgesloten met een feestje. Zo zullen Leuvenaars en wereldkampioenen scratchen van de The Mixfitz de festivalganger vrijdagavond de nacht in loodsen en doet het DJ trio met o.a. publieksopwarmer Sven de Leijer dat met de Discosluts op zaterdag.

Meer info op: wildintpark.be

IMG_9707IMG_9835The Matchbox

Sunday's GhosttownOne Day OffIMG_9817

One Day OffIMG_9793El Camino

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s