Villa-Dansa neemt nieuwe start

Tine Van Maelsaeke en enkele lesgeefsters
Tine Van Maelsaeke en enkele lesgeefsters

De voorbije maanden waren een woelige periode voor het Herentse Villa Dansa. Interne problemen hebben ertoe geleid dat de bestaande groep zich heeft opgesplitst.
Tine Van Maelsaeke, de vroegere artistiek directeur, maakt een doorstart met Villa Dansa op een nieuwe locatie. Op de oude locatie danst nu Dansaccent.
‘Ik wil vooral positief met de toekomst bezig zijn’, zegt Tine, ‘Het verleden ligt achter ons, we kijken nu vooral vooruit’.

IMG_1847Om één en ander aan het publiek voor te stellen, organiseerde Villa Dansa maandag een kick-off opendeur op de nieuwe locatie: zaal Piazza aan de kerk te Herent.
‘Dat wordt inderdaad onze nieuwe stek’, vertelt Tine verder, ‘We hebben er spiegels en een nieuwe balletvloer geïnstalleerd’.

De dansschool brengt moderne dans in al haar facetten gebaseerd op de klassieke en hedendaagse techniek. ‘Jazzdans blijft onze roots’ zegt ze.
Kinderen vanaf 3 jaar, jongeren, volwassenen en senioren zijn welkom. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om te dansen in groepen volgens niveau en leeftijd.
Naast Tine is er een team van tiental lesgevers. ‘Iedereen is erg gemotiveerd om hier een succes van te maken’, zegt ze, ‘De dansers worden op professionele wijze begeleid’. Zelf heeft Van Maelsaeke meer dan 26 jaar didactische ervaring in jazz- en moderne dans.

De nieuwe dansschool start in september. Meer informatie kan je vinden op de website van Villa-Dansa. Mailen kan op info.villadansa@gmail.com

IMG_1716

IMG_1809IMG_1797

IMG_1855IMG_1831

IMG_1742

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s