Onderhoudswerken aan brug E314/Brusselsesteenweg

IMG_2151

Vanaf donderdag 27 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de renovatie van de brug van de E314 over de Brusselsesteenweg (N2) in Winksele.

De verstevigingswerken aan de onderkant van de brug van de E314 over de Brusselsesteenweg (N2) in Winksele gaan eind juni van start. Omdat de brug niet hoog genoeg is, is het voor de aannemer onmogelijk om met een hangende constructie te werken. Daarom zullen deze werken hoofdzakelijk verkeershinder veroorzaken onder de brug, met name op de Brusselsesteenweg. Daar zal slechts één rijstrook in iedere rijrichting beschikbaar zijn.

Lokaal verkeer houdt best rekening met langere wachttijden. Het verkeer op de E314 zal geen hinder ondervinden. Eind september moeten de werken afgerond zijn.

2 comments

  • .. en niemand bij Wegen en Verkeer die het nodig vindt om enige toelichting te verstrekken bij het overschrijden van de gestelde deadline. Informatie over het begin van de werken is er genoeg, maar over de voortgang niets. Zelfs niet na meer dan een maand vertraging. Het onderhoud van die brug neemt meer tijd in beslag dan het bouwen van een nieuwe.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s