Rommelmarkt en garageverkoop in ’s Herenwegveld

IMG_3282

Twee keer per jaar organiseert Bertil Fabry in wijk ’s Herenwegveld een rommelmarkt, garageverkoop of tuinbeurs. In mei werd de rommelmarkt gecombineerd met de tuinbeurs. Het werd een overweldigend succes. ‘Om de verkeersproblemen van toen op te lossen, is er dit keer √©√©nrichtingsverkeer ingevoerd’ meldt Bertil.

Iedere keer weer zorgen Bertil en zijn team voor een prima organisatie. Er zijn telkens kinderspelen voorzien, het terrein is rolstoeltoegankelijk, er zijn hapjes en drankjes,… Zondag werd de garageverkoop voor de tiende keer georganiseerd. Voor de rommelmarkt was het de negende editie.

Dit keer waren er minder bezoekers dan in mei. ‘De tuinbeurs en het schitterende weer hebben toen voor extra volk gezorgd’, vertelt standhouder Shelzen.¬† ‘Het iets minder goede weer is een beetje spelbreker vandaag’, zeggen zijn collega’s Christine en Danielle. Toch kwam er nog heel wat volk een kijkje nemen in de wijk. Zo’n rommelmarkt is een uitgelezen kans voor wie een koopje wil doen.

IMG_3292Ook Sven en Gudrun waren present met hun beide kindjes. ‘Door de komst van ons tweede kindje, hadden we een teveel aan babyspulletjes. Die proberen we vandaag te verkopen’, zeggen ze.

IMG_3280IMG_3301

IMG_3305

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s