3020 in 2030: de jeugd aan zet in Herent

gemeentehuis

Het jaar 2030 lijkt nog veraf, maar toch kan het geen kwaad om nu al eens na te denken over hoe onze gemeente er tegen dan moet uitzien. Een aantal jonge mensen nam daarom het initiatief om hier nu reeds over te brainstormen.

‘We zijn een onafhankelijk groepje jongeren dat – los van de partijpolitiek en het spel van bestuur en oppositie – wil samenzitten met andere jongeren om na te denken over hun Herent, nu en in de toekomst’, klinkt het langs hun kant.  ‘We worden hierbij ondersteund door de Herentse jeugdraad’.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk inventieve, originele, zotte, serieuze,… ideeën te verzamelen om van Herent in 2030 een (nog) betere gemeente te maken om in te wonen en te leven. Om ieders inspiratie te stimuleren, start men de brainstorm vanuit een vijftal thematische workshops, zoals wonen, cultuurparticipatie, ruimte voor jongeren en beleidsparticipatie.

Deze sessie gaat door op 19 oktober van 14u tot 17u in de zalen van het oud gemeentehuis te Herent. Heb je interesse om hier aan deel te nemen, schrijf je dan in via de website 3020in2030.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s