Dit weekend: Guido Sijs stelt werken tentoon

Sijs3Geometrisch abstract werk van Guido Sijs

In de nieuwe ‘Expositieruimte Oud Gemeentehuis’ in Herent stelt graficus-kunstschilder Guido Sijs (Temse, °1948) uit Winksele tijdens de eerste twee weekends van oktober zijn geometrische-abstracte composities en landschappen tentoon.

Na zijn opleiding in de grafische kunsten en beïnvloed door de constructivistische vormgeving evolueert hij als kunstenaar naar het geometrisch abstracte. Zo maakt hij composities en landschappen met de geometrische grondvormen waarin ruimte en tijd als verstilling zichtbaar wordt.

Sijs 2Op zaterdag 5 en 12 oktober van 14 tot 18 uur en zondag 6 en 13 oktober van 10 tot 18 uur toont deze kunstenaar zijn werk in ‘Expositieruimte Oud Gemeentehuis’, (eerste verdieping van ‘De Wildeman’), Schoolstraat 15, Herent.

Sijs 1