Herent huldigt Bart Swings

IMG_4754

DSCF1298Maandagavond werd Bart Swings door het Herentse gemeentebestuur in de bloemetjes gezet voor zijn sportieve prestaties tijdens de voorbije Olympische Winterspelen in Sochi.

‘Bart heeft uitzonderlijke prestaties geleverd’, zegt Schepen van Sport Philippe Scheys in zijn welkomstwoord. ‘Bart heeft bewezen dat hij niet alleen fysiek zeer sterk staat, maar ook dat hij over een enorm doorzettingsvermogen beschikt. Waar een Swings is, is een weg…’.

‘Ik vind het bijzonder tof dat er vanavond zoveel mensen naar hier zijn gekomen’, zei Bart. ‘Op sportief vlak blijf ik doen waar ik mee bezig ben. De focus ligt nu op de Spelen van Korea in 2018’.

Uit handen van burgemeester Marleen Schouteden kreeg Bart verder een medaille van de gemeente uitgereikt. ‘Ook al heb je geen Olympische medaille gewonnen, voor ons heb je deze Herentse medaille dubbel en dik verdiend’, zei Schouteden.

Heel wat Herentse fans kwamen maandag naar De Kouter voor Bart’s huldiging. ‘Het wordt dan ook hoog tijd dat er een Bart Swings fan-club wordt opgericht’, besloot Philippe Scheys.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s