Lekker smullen bij De Nieuwe Breugel

DSCF0221
Bestuur De Nieuwe Breugel

 

DSCF0217De Nieuwe Breugel organiseerde zaterdagavond het jaarlijkse Breugelfestijn in de Persilstraat. Voor een democratische prijs konden de bezoekers smullen van een Breugelschotel. Ook een uitgebreid dessert was voorzien.
‘We hebben vandaag zo’n 80 eters te gast gehad’, vertelt François Gillade (Ondervoorzitter). ‘Onze keukenploeg is sinds vanacht vroeg aan het werk om alles te bereiden’.
Bij de bezoekers zat ook een delegatie van de Landelijke Gilde uit Veltem. ‘Wij komen hier inderdaad graag langs’, zegt Gilde-voorzitter Gerd Hüwels.

Activiteiten
De Nieuwe Breugel is een socio-culturele vereniging ontstaan uit de vroegere Breughelvrienden.  Er worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd zoals wandelingen en uitstapjes naar binnen- en buitenland.
‘Onze volgende activiteit is op zondag 13 april’, vertelt voorzitster Monique Colin. ‘We organiseren dan een workshop rond honing en imkeren met bio-imker François Vallons’.
Meer info over de activiteiten van de Nieuwe Breugel kan U vinden op hun website: denieuwebreugel.be

Landelijke Gilde op bezoek
Landelijke Gilde op bezoek

One comment

  • Het is aangenaam vertoeven bij De Nieuwe Breugel. Alles is steeds tot in de puntjes verzorgd. Men word er steeds ontvangen met open armen, en ook worden de allerkleinste niet vergeten ,hetgeen is formidabel vind.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s