Buurtwinkel Ideefix Winksele bestaat 25 jaar

IMG_5015

Al 25 jaar een vaste waarde in Winksele

 

IMG_5020

Ideefix is de gezellige geschenkenwinkel, gelegen aan de Heidestraat 28 te Winksele. Naast geschenken, kan men ook een uitgebreide keuze van gezelschapsspellen in de winkel vinden. En uiteraard blijft het snoepgoed één van de grote specialiteiten.

Leen Vercammen is reeds 25 jaar de trotse uitbaatster.Samen met haar man Jos probeert ze er voor te zorgen dat klanten de winkel met een goed gevoel verlaten. ‘Ik doe het nog altijd 100% graag’, zegt Leen ‘Het contact met de klanten blijft fantastisch’.
Originaliteit blijft hoog in het vaandel staan. ‘We proberen in ons assortiment steeds andere dingen aan te bieden dan bv supermarkten of andere winkels’, vertelt Leen

Feest!
Om dit speciale jubileum te vieren, werd er zaterdag een tuinfeest gehouden voor familie, vrienden en klanten. En er was uiteraard ook de trekking van de grote tombola.
De voorbije maand hadden de klanten een tombolabiljet gekregen per aankoopschijf van vijf Euro. Als hoofdprijs was er een jaar lang gratis Java dessert-koffie te winnen.
Naast allerlei hapjes en drankjes werden de gasten ook getrakteerd op live muziek.

Ideefix is ook al enkele jaren een Fair-Trade Partner. Daarom kwam er zaterdag ook een delegatie van Herent Fair-Trade langs om Leen en Jos te feliciteren.

 

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

One comment

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s