Jeugdhuis De Molotov gaat voor Fair-Trade

DSCF0455

DSCF0446Tijdens een gezellige BBQ werd vrijdagavond de officiƫle toetreding van jeugdhuis De Molotov als Fair-Trade Partner gevierd. Het was jeugdhuis-voorzitter Alexander die de verklaring mocht ondertekenen. Een delegatie van Herent Fair-Trade Gemeente kwam langs met wat extra Fair-Trade hapjes en drankjes

‘Vanaf nu kunnen bezoekers van het jeugdhuis proeven van verschillende Fair-Trade producten’, vertelt Alexander. ‘We serveren oa het bananenbier Mongozo en diverse FT-fruitsappen’.
Jeugdhuis De Molotov richt zich naar alle Herentse jongeren. ‘Iedereen is welkom bij ons’, stelt Alexander ‘Ook jongeren die geen lid zijn van bijvoorbeeld Chiro of Scouts kunnen bij ons nieuwe vrienden en vriendinnen komen maken’.

Jeugd is de toekomst
‘Het is belangrijk dat mensen reeds op jeugdige leeftijd met Fair-Trade in aanraking komen’, zegt Katrien Ryde (Herent Fair-Trade) ‘Het is daarom een zeer lovenswaardig initiatief van dit jeugdhuis om mee op de kar te springen. De jongeren zijn de Fair-Trade kopers/gebruikers van de toekomst’.

DSCF0444

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s