Alles kan beter… ook in Herent

IMG_1698

Lokale ondernemers zorgen voor zuurstof in de maatschappij. Ook in Herent. Ze scheppen banen en zorgen ervoor dat we lekker kunnen eten, onze haren netjes geknipt zijn of het dak boven ons hoofd niet lekt. Eén ding hebben alle ondernemers gemeen: ze willen altijd maar beter worden in wat ze doen. Daarom komen ze steeds met nieuwe ideeën op de proppen. Maar hoe weten ze of die zullen aanslaan? Er is maar één manier: het vragen.

Daarom presenteert KBC ‘Alles kan beter’, een online platform waar Herentse zaakvoerders hun ideeën kunnen voorleggen. En inwoners uit Herent die lokale ondernemers willen helpen om nog beter te worden, kunnen tot 16 juni op het platform hun mening geven.

02KBC0096-11_Adshel_alles-kan-beter_boer_NL_VHR_IC_LR_v07Vragen stellen
Zou u meer betalen voor levering aan huis? Zou u uw behandeling aangenamer vinden mocht u zelf de muziek kunnen kiezen? Moet ons bedrijf een uur vroeger openen of een uur later sluiten? Ondernemers zijn steeds op zoek naar manieren waardoor het nog beter kan. Dankzij het digitale ‘Alles kan beter’-platform krijgen innovatieve en ambitieuze ondernemers broodnodige antwoorden op hun ideeën om hun zaak te laten bloeien. Tot 16 juni kunnen inwoners uit Herent hun feedback geven.

www.alleskanbeter.be

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s