Kermis in Delle

IMG_7123

Dorpscomité “Ik hou van Delle” organiseerde zaterdag een kermis in Delle. Sinds mensenheugenis had er geen kermis meer plaatsgevonden in Delle. Een zeer lovenswaardig initiatief dus van dit erg gemotiveerd comité.

IMG_7076In de vroege namiddag zorgde straatfanfare Murga Ca va zorgde voor de ritmische noot. Vanaf 16 uur waren alle inwoners van Delle welkom op een grote volksreceptie. Er werd getrakteerd op een fris glas Bueckenholt. Deze kleine artisanale brouwerij liet je ook kennis maken met hun Saison 548.
Dankzij de ondersteuning van de Herentse Cultuurraad kreeg ieder gezin vann Delle ook een gratis portie smoutebollen of een pakje friet aangeboden. Uiteraard waren er ook lekkere ijsjes en andere hapjes voorzien.

IMG_7054Opnieuw kermis
Voor de jongeren waren er diverse spelletjes en activiteiten voorzien zoals eendjes vissen, reuze volksspelen, een ballonwedstrijd, go-cart rijden,… Men kon zelfs een ritje maken op de rug van Sanne, een 23-jarige merrie.
‘Het is een zeer mooi initiatief dat men opnieuw een kermis organiseert in Delle’, stelt burgemeester Marleen Schouteden in haar welkomstwoordje. ‘Het is nog vroeg in de avond, maar je merkt dat de ambiance er al goed in zit.’
’s Avonds sloten de Partyband en DJ Dirkteur deze kermisdag af.

De fotoreeks is te bekijken door te klikken op deze link

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s