Internationale belangstelling voor voetbal- en wielerbeurs in Delle

DSCF1206
Maurizio Giaccino en Paolo Gandolfi

In de parochiezaal van Delle werd zaterdag voor de  veertiende keer een grote voetbal- en wielerbeurs gehouden. Deze beurs is the-place-to-be voor wie op zoek is naar boeken, tijdschriften, foto’s en andere voetbal of wielersport memorabilia.  Ook dit keer waren er weer heel wat buitenlandse deelnemers.

DSCF1191Maurizio Giaccino en Paolo Gandolfi zijn speciaal uit Padua (Italië) naar Delle gekomen om deel te nemen aan dit evenement. ‘Het is inderdaad een heel end rijden met de wagen, maar het is altijd weer de moeite waard’, vertellen ze enthousiast. ‘De sfeer hier in Delle is altijd zeer bijzonder’.
Naast de twee Italiaanse vrienden waren er ook verschillende deelnemers uit Frankrijk en Nederland. ‘We komen regelmatig dezelfde mensen tegen in dit circuit’, vertelt Hervé uit Amiens (Fr). ‘Heel wat van hun zijn ondertussen goede vrienden geworden’.

Jozef Hamels
Jozef Hamels

Organisator Jozef Hamels kan terecht fier zijn op zijn evenement. ‘Er is inderdaad weer heel veel volk hier naar toe gekomen’, zegt Jozef. ‘Gelukkig kan ik altijd rekenen op een aantal trouwe helpers om deze beurs te organiseren. Zonder hun hulp zou dit niet mogelijk zijn’.

DSCF1223
De trouwe helpers uit Delle: Alice, Maria, Hubert, Theo en Maria

DSCF1201DSCF1193 DSCF1203DSCF1195

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s