Feest in Veltem!

DSCF1370

Zaterdag werd de eerste editie georganiseerd van Veltem Feest! Hoewel de weergoden niet echt meewerkten, werd het toch een zeer geslaagde dag.

DSCF1348Veltem Feest! is een organisatie van de vzw 3008. Deze naam is een knipoog naar de vroegere postcode van Veltem. De vzw bestaat uit een aantal enthousiaste en ge├źngageerde dorpelingen.
‘Dit is een feest voor en door mensen van Veltem’, vertelt mede-organisator Karl Boumans. ‘Naast verschillende individuele medewerkers, zetten ook heel wat Veltemse verenigingen hun schouders onder dit project’.

Met dit feest wil men het dorpsgevoel nieuw leven in te blazen. ‘Mensen samen brengen voor een fijne babbel, een gezellige dag voor jong en oud organiseren, daar doen we het voor’, klinkt het.

DSCF1362Er stond heel wat op het programma tijdens deze eerste editie: animatie voor de kleintjes, hapje-tapje op het terras, WK-voetbal op groot scherm,…
En er was uiteraard ook muziek. De band Stonewash zorgde met hun stevige rock- en popcovers voor de nodige ambiance. Het geheel werd afgesloten met een afterparty met DJ Jo met de Banjo en DJ Joni.

We kijken alvast uit naar de editie van volgend jaar!

 

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s