Volg politiezone HerKo via sociale media

Herko 3

Vanaf 1 september is de politiezone Herent-Kortenberg actief op Twitter en Facebook. Aanvullend op de website en de informatie verspreid via de gemeentelijke infokranten en de lokale kranten, kan u vanaf nu ook via de sociale media op de hoogte blijven van wat er leeft op het gebied van veiligheid binnen uw politiezone.

Via Twitter en Facebook wenst HerKo de inwoners van Herent en Kortenberg beter en sneller te informeren. Bijna dagelijks zullen er berichten gepost worden over snelheidscontroles, preventietips, wegenwerken, acties,…

www.twitter.com/PolitieHerKo 

www.facebook.com/PolitieHerKo 

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s