Spoorwegstraat afgesloten vanaf maandag 3/11

DSCF2330

DSCF2327Vanaf 3 november 2014 wordt gewerkt aan de aansluiting van de riolering van de verkaveling Molenveld op de Spoorwegstraat. Tijdens de werken wordt de Spoorwegstraat afgesloten en wordt het verkeer in beide richtingen omgeleid langs de Rijweg en de Leo Meulemansstraat.

Omleiding
Het gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Rijweg en de Leo Meulemansstraat. De Rijweg tussen Kouterstraat en Leo Meulemansstraat wordt tijdelijk opnieuw in twee richtingen opengesteld. Nadien geldt weer eenrichtingsverkeer in de Rijweg.

Ook de bussen van De Lijn volgen de omleiding. Er komen tijdelijke bushaltes in de Rijweg net voorbij het kruispunt met de Kouterstraat en in de Leo Meulemansstraat.
De Kouter en de gemeenteloods zijn bereikbaar via de Mechelsesteenweg, het milieupark via de Kouterstraat.

Werken aan de riolering, gas- en waterleiding
Regen- en afvalwater worden in de verkaveling Molenveld gescheiden aangelegd. Regenwater wordt zoveel als mogelijk hergebruikt in de gebouwen en de tuinen en ter plaatse gehouden in het centrale park.
Het afvalwater van de verkaveling en de overloop van het regenwater worden afgevoerd via de Spoorwegstraat. Voor de aanleg van die riolering moet de ligging van de gas- en waterleiding worden aangepast.
De werken kunnen niet worden uitgevoerd zonder de Spoorwegstraat af te sluiten. De volledige breedte van de Spoorwegstraat wordt opgebroken. De werken zullen ongeveer een maand duren.

One comment

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s