Welkom in de Geefwinkel

DSCF2756

Geefwinkel2In de Geefwinkel kan je terecht om spullen weg te geven die je zelf niet meer nodig hebt en/of spullen mee te nemen die iemand anders niet langer gebruikt. Je bent welkom om te geven zonder te nemen of te nemen zonder te geven.

De Geefwinkel is een initiatief van Transitie Herent. Transitie Herent is een lokale Herentse beweging die tot doel heeft om ons dorp, via allerlei initiatieven, naar een toekomst te brengen waar we minder afhankelijk zullen worden van het momenteel niet al te duurzame economische systeem.

Hergebruik
Met initiatieven zoals de Geefwinkel worden spullen hergebruikt in plaats van te worden weggegooid of ergens eeuwig te worden opgeborgen op een zolder. Verder kan je in de Geefwinkel ook een gezellige babbel slaan met elkaar. De buurtwerking verstevigen is dan ook één van de doelen.

Spullen langsbrengen kan uitsluitend tijdens de openingsuren. Het is ook de bedoeling dat de spullen die je brengt in orde en bruikbaar zijn. Levende wezens en kledij worden niet aangenomen. (Bruikbare kledij kan je trouwens langsbrengen in d’Akkozje)

De Geefwinkel (Mechelsesteenweg 488 Herent)  is open op de derde donderdag van de maand van 18u tot 20u.

Meer info kan je vinden op de website van Transitie Herent

DSCF2752

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s