Nieuwe Molotov is (bijna) klaar

DSCF2398-Edit-2

DSCF2386-EditMet man, vrouw en macht wordt er gewerkt om het nieuwe jeugdhuis klaar te krijgen tegen de opening op zaterdag 29 november.

‘Er is inderdaad nog héél wat werk’, zegt Marlies Minten (JH De Molotov)  ‘Maar met de hulp van de hele ploeg gaat het zeker lukken!’
De werken begonnen ongeveer een jaar geleden na een bijzondere lange periode van onzekerheid van waar het nieuwe jeugdhuis zich mocht vestigen. De oude locatie aan de Kouterstraat moet verdwijnen voor de verkaveling Molenveld. Uiteindelijk werd er gekozen voor de ombouw van de oude kleedkamers van FC Herent (Sportcentrum De Kempen).

Exodus
‘We zitten op schema’, vertelt architect Marc Doucet ‘Deze week komt er nog een elektricien voor de laatste aansluitingen en later op de week gaat het sanitair er in’. Het grootste deel van het werk is gedaan door de leden van het jeugdhuis. ‘Het zijn vooral Marc, zijn zoon Alexander (voorzitter De Molotov) en Stino Frederickx die voortrekkers waren van het project’, vertelt Marlies. ‘Zonder hun was het absoluut niet gelukt’.

Volgende week zaterdagavond gaan de deuren dus open voor het grote publiek. ‘We beginnen rond 18u met een klein afscheidsfeestje in het oude jeugdhuis’, zegt Marlies. ‘Daarna is er dan de exodus naar ons nieuwe plekje’.

DSCF2395-Edit

DSCF2373-EditDSCF2380-Edit

DSCF2366-Edit-Edit

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s