Een Kraalschuur bomvol boeken

DSCF2827

De Ouderraad van De Kraal Centrum zorgde zondag weer voor een erg geslaagde boekenbeurs. Deze tweejaarlijkse kinder- en jeugdboekenbeurs is ondertussen één van de grootste van Vlaanderen. Geen wonder dus dat er weer heel wat bezoekers waren.

DSCF2822Iedereen kon wel een boek naar zijn of haar keuze vinden. Er waren oa. nieuwe spannende boeken, mooie dichtbundels en klassiekers te bekijken. Deze beurs kwam tot stand in samenwerking met boekhandel ‘De Kleine Johannes’ uit Leuven. Zij selecteren de kinder- en jeugdboeken en zorgen voor een ruim en actueel aanbod.Naast boeken voor het jonge volkje, waren er ook boeken voor volwassenen. Voor hun was er een stand met een selectie van bestsellers, aangeboden door kantoorcentrum Cockx.

Break wit

DSCF2858In levende lijve
Een aantal schrijvers en illustratoren kwamen langs om persoonlijk hun werk te signeren. Op deze manier konden de bezoekers kennismaken met oa. Axel Janssens, Kirsten Oppalfens, Diane Peeters, Jacques & Lise, Stefan Boonen en Tom Schoonooghe. Een aantal schrijvers werd door de leerlingen zelfs het vuur aan de schenen gelegd tijdens een interviewsessie.

Wie honger of dorst had, kon langsgaan in het gezellige KraalCafé. Bijvoorbeeld terwijl de kleintjes aan het luisteren waren naar een voorlees-moment van Diane Peeters, Stefan Boonen of Tom Bergs.

De opbrengst van de boekenbeurs wordt gebruikt om de schoolbibliotheek uit te breiden.

 

Boekenbeurs

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s