Nieuw: Apotheek VIKKING in Herent

IMG_8247

IMG_8254
Joris Dewolf

Vorige week maandag opende apotheek Vikking de deuren aan de Mechelsesteenweg 678 te Herent.
‘We zijn inderdaad een weekje open’, vertelt apotheker Joris Dewolf. ‘We zitten op een mooie lokatie die makkelijk bereikbaar is. En er is een ruime parking voor de deur’.

De apotheek oogt ruim en modern. ‘De inrichting is modulair zodat we altijd dingen kunnen aanpassen aan het veranderende aanbod’, aldus Joris.

Break wit

Robot
Robot

Robot
‘We werken ook met een aantal high-tech snufjes’, zegt Joris. ‘Zo wordt onze opslagruimte volledig automatisch door een robot bediend. Zo kunnen we méér produkten op voorraad hebben én is er méér tijd om bijvoorbeeld de klanten uitleg te geven terwijl de robot de bestelling bij mekaar zoekt’.

Thuiszorg
Samen met collega’s Viky Gilis en Stefaan Kinget vormt Joris de vaste crew van deze nieuwe zaak. Naast de “gewone” dingen die je kan vinden in een apotheek, is er bij Vikking ook een afdeling die gespecialiseerd is in thuiszorg.

‘We zijn aangesloten bij Zorgpunt’, legt Joris uit.  Zorgpunt is een samenwerkingsverband tussen diverse apotheken. ‘Het is onze bedoeling om zo de mensen optimaal en snel te kunnen helpen als men op zoek is naar bijvoorbeeld een ziekenhuisbed of een rollator. Service verlenen staat bij ons centraal’, zegt Joris. ‘We zijn in noodgevallen zelfs 24h/24h bereikbaar’.

Thuiszorg
Thuiszorg

Apotheek VIKKING
Mechelsesteenweg 678 Herent

Openingsuren:
Ma, Di, Woe, Vr: 8h30-12h15 & 13h30-19h
Do:13h30-19h00
Za: 9h00-12h30

IMG_8257

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s