Sinterklaas aangekomen in Herent

DSCF2935

Sinterklaas kwam vanmiddag met de trein van 15u17 in Herent aan

DSCF2924Heel wat kinderen stonden de goede Sint op te wachten aan het station. De Sint werd welkom geheten met een aantal liedjes die de kindjes vooraf hadden ingestudeerd. Koen zorgde met zijn accordeon voor de passende muzikale begeleiding.

‘De Sint had ons vooraf van zijn komst ingelicht’, vertelt Tuur Vanempten (KWB-Herent). ‘We hebben daarom samen met Femma, het LOI en Huis Marant heel wat kinderen uitgenodigd om mee te komen naar ons Sinterklaasfeest’.

Break wit

DSCF2940De Sint was duidelijk héél blij met het Herentse ontvangst. ‘Zo’n mooie liedjes hoor ik niet vaak’, sprak de Sint. ‘En ik zie dat zelfs mijn trouwe kar-met-paarden weer van de partij is. Dat doet me veel plezier!’.

DSCF2929 DSCF2946 DSCF2950

One comment

  • Prachtig met die paardenkar! Jammer dat niet alle Herentenaars op de hoogte waren dat de Sint gisteren aankwam… Misschien een tip voor volgend jaar: meer toegankelijkheid voor alle kinderen door deze gebeurtenis bekend te maken via de school… Mijn kinderen en ikzelf zijn wat ontgoocheld dat we dit zijn misgelopen…Leve de Sint en zijn Pieten!

    Ps van mijn dochter: dat ze zwart mogen blijven 🙂

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s