Sfeer in ’t Groeihuis

DSCF3138

’t Groeihuis organiseerde het afgelopen weekend een open-deur met kerstmarkt.

Warme sfeer, lekker hapjes en bijzonder creatieve geschenken… het was er allemaal.

 

DSCF3131’t Groeihuis is gelegen aan de St-Jozefdreef te Herent, vlakbij het WZC Betlehem. ’t Groeihuis wil een plek zijn waar mensen de nodige rust kunnen vinden om terug hun eigen kracht te ontdekken.Het pand waarin ’t Groeihuis gevestigd is, is een oude vervallen hoeve die jaar na jaar verder afgebouwd en geperfectioneerd wordt met de hulp van een grote groep vrijwilligers. Ook de geschenken die te koop waren op de kerstmarkt, zijn door diezelfde vrijwilligers gemaakt.

Break wit

DSCF3156

15de Editie
‘Het is dit jaar de 15de editie van de open deur met kerstmarkt in ’t Groeihuis’, vertelt Ilse Op de Beeck. ‘Gedurende al die jaren blijft de creativiteit van de vele vrijwilligers opborrelen om er telkens weer een uniek en sfeervol gebeuren van te maken’.

Op de kerstmarkt kon je terecht voor allerlei zelfgemaakte producten zoals bloemstukken, advocaat, vlierbloesemaperitief, kerstkaarten en nog zoveel meer. De bezoekers konden ook genieten van heerlijke zelfgebakken taart, een ijsje of een kruidenthee uit eigen tuin.
De opbrengst wordt dit jaar gebruikt om de verwarmingsketel te vervangen.

‘We kijken ook dit jaar weer terug op een heel gezellig en deugddoend weekend’, besluit Ilse.  ‘Het is telkens weer een ontmoetingskans voor velen’.

Fotogalerij:

GHuis

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s