Proef de sfeer van het zuiden

DSCF3017

We nemen U tijdens deze eindejaarsperiode mee naar enkele Herentse handelaars. Zij hebben alles in huis om Uw feesten nét dat beetje extra te geven.
Vandaag nemen we een kijkje bij wijnhandel El Capricho aan de Bijlokstraat 163 te Herent.

DSCF3087Liefde voor het zuiden
Alex Valgaerts is onze Herentse Spanje-specialist. Zijn liefde voor alles wat met dat land te maken heeft, zorgde ervoor dat hij enkele jaren geleden besloot om Spaanse wijnen te importeren.
‘Om onze wijnen te selecteren, bezoeken we regelmatig bodega’s in de grootste wijnregio’s van Spanje’, vertelt Alex. ‘Zo kunnen we onze klanten een aantal bijzonder lekkere ,fijne en excellente wijnen aanbieden. Exclusieve wijnen, maar toch goed betaalbaar’.

Vino El Capricho wil net-dat-ietsje-méér bieden ‘De klanten een kwaliteitsvolle wijn naar ieders smaak aanbieden, dat is onze missie’, aldus Alex.

DSCF6006Aanbod
‘Uit elke regio selecteerden we de wijnen waarvan wij denken dat ze het meest representatief zijn voor het betreffende gebied’, zegt Alex. ‘We zijn daarom op zoek gegaan naar het beste uit de verschillende streken. We hebben mooie selecties kunnen maken’.

Het aanbod van El Capricho kan U raadplegen op www.vinoelcapricho.be . Via de website kan men online bestellingen plaatsen of meer kennis opdoen over de diverse Spaanse wijnstreken. Ook degustaties zijn mogelijk: ‘We kunnen bij de klanten thuis een proefavond organiseren.’, zegt Alex. ‘Men kiest zélf de wijn die men wil degusteren en wij zorgen voor de nodige attributen om de avond succesvol te laten verlopen’.

 

DSCF3073-bewerktEindejaarsfeesten
‘Nu de eindejaarsperiode nadert, twijfelen we er niet aan dat de mensen thuis de lekkerste gerechten gaan klaarmaken.  Deze komen nog meer tot hun recht bij een uitstekende Spaanse wijn van hoge kwaliteit’, weet Alex. ‘En natuurlijk is wijn ook een uitstekend geschenk tijdens de feestdagen of op andere momenten’.

Bij aankoop van minimum 100€, krijgt U in december een mooie mini-decantator cadeau.

Break wit

VinoVino El Capricho
Bijlokstraat 183 Herent
Tel: 016/20 32 30 of 0477 530 370
info@vinoelcapricho.be

Openingsuren:
Maandag en woensdag op afspraak
Vrijdag van 18u30 tot 21u
Zaterdag van 10u tot 16u

 

DSCF3066-bewerktDSCF3076

DSCF3023

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s