Kwaliteit haal je in Delle

DSCF3236

Je inkopen voor de feestdagen kan je nergens beter doen dan bij onze eigen Herentse handelaars!

Puur vakmanschap…bij ambachtelijke slagerij Verheyden in Delle.

De slagerij is al 75 jaar een vertrouwd beeld in Delle. ‘Mijn vader, Jan Verheyden, heeft de winkel in 1979 overgenomen van Frans en Anna. Zij waren de stichters van de slagerij’, vertelt zaakvoerster Joke Verheyden. Joke staat ondertussen een vijftal jaren aan het roer van het bedrijf. ‘We zijn de enige overblijvende écht Herentse slagerij’, zegt Joke.

Naast Joke bestaat het slagerij-team uit beenhouwers Roel en Roel, winkelverantwoordelijke Claire en winkelbediende Mireille.

DSCF3237-bewerktKwaliteit
Slagerij Verheyden werkt met vers, inlands kwaliteitsvlees. Joke: ‘We hebben ook veel zelfbereide ambachtelijke producten zoals charcuterie van paté tot hespenworst, gehaktkoek, kop, gezouten & gerookte producten,…’
Dat de eigen bereidingen van hoge kwaliteit zijn, getuigen de diverse prijzen die de voorbije jaren gewonnen werden. ‘In 2011 en 2013 wonnen we prijzen op de Eurobeef vakwedstrijd voor onder andere onze jagersworst, gebakken paté, pensen en geperste kop’, zegt Joke fier.

Een goede klantenservice is erg belangrijk voor Joke: ‘Op onze etiketten in de toog kan je zien welke producten huisbereid zijn, alsook of het product  lactose en glutenvrij  is!’.
Ondanks dat u misschien niet altijd alles kan zien liggen in de toog, mag u er wel naar vragen. ‘We proberen de klanten altijd zoveel mogelijk verder te helpen’, aldus Joke.

DSCN1451-bewerktFeestdagen
Tijdens de feestperiode zijn er uiteraard een aantal speciale dingen op bestelling verkrijgbaar. ‘We hebben weeral gourmetschotels, fondueschotels, kaasschotels en charcuterie schotels’, zegt Joke. ‘En ne goeie rosbief of een sappig varkensgebraadje smaakt natuurlijk ook lekker als feestmaaltijd’.

Op de woensdagen 24 en 31 december is de winkel open tot 16 uur, dus de klanten kunnen hun bestellingen dan komen ophalen. ‘Ook iets van wild of een al dan niet gevulde of uitgebeende kalkoen is op bestelling beschikbaar’.

Break wit

DSCN1458-bewerktAmbachtelijke slagerij Verheyden
Mechelsesteenweg 1111
3020 Herent
Tel.: 016/488 092
ambachtelijkeslagerij@telenet.be

Openingsuren
Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo: 08:00 – 12:30   13:30 – 18:30
Do: 08:00 – 12:30   13:30 – 18:30
Vr: 08:00 – 12:30   13:30 – 18:30
Za: 08:00 – 18:00
Zo: gesloten

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s