Tabula Rasa heeft stijl

DSCF3173

Modeaccessoires, meubelen en interieurdecoratie met stijl: TABULA RASA heeft het in huis.

DSCF2953‘We hebben ondertussen twee winkels in Herent’, vertelt zaakvoerder Peter Van Langendonck. ‘Eentje vlak bij het station en een andere langs de Tildonksesteenweg’.

In de winkel aan het station (Mechelsesteenweg 372) kan u terecht voor een uitgebreide collectie modeaccessoires en een bijzonder mooie selectie interieurdecoratie.

‘We hebben onder andere trendy handtassen, sjaals en juwelen in ons aanbod’, zegt Peter. ‘En voor een stijlvol interieur hebben we nu ook de serviescollectie van Pascale Naessens in de winkel’.

 

DSCF2974Een uitgebreid aanbod van meubelen,decoratie,tapijten en verlichting vindt u in de andere winkel aan de Tildonksesteenweg 55 te Herent.

‘Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkels’, zegt Peter. ‘Geert, Marie-Jeanne en ikzelf helpen u graag verder’.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn er trouwens een aantal extra promoties. ‘Heel de maand december geven we 20% korting op al onze plaids en kussens’, vertelt Peter.  ‘Verder krijgt ieder klant  bij aankoop van 100 euro een t-licht set(3 stuks) cadeau’.

Openingsuren TABULA RASA

Winkel Mechelsesteenweg 372
di-vrij:  9u-19u
za: 8u-18u30

Winkel Tildonksesteenweg 55
di-vrij: 13u-18u
za: 12-18u
Tevens is men op dit adres ook open op de zondagen 21 en 28 december en de  maandagen 22 en 29 december (telkens open van 13u-18u)

DSCF2981DSCF2972

DSCF2977

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s