Cockx: véél méér dan een kantoorcentrum

DSCF3228

De mooiste geschenken kan je vinden bij onze lokale Herentse handelaars. Bij Kantoorcentrum Cockx vind je voor alle leeftijden wel een leuk en nuttig geschenk.

Break wit

DSCF3220

Sinds 1968 een vaste waarde in Herent en omgeving
Kantoorcentrum Cockx opende de deuren in 1968. ‘Destijds werden vooral schoolmateriaal, leesboeken en tekenmateriaal verkocht’, vertelt Geert Cockx. Deze eerste winkel bevond zich aan de Mechelsesteenweg 455 in Herent.

In 1991 werd uitgeweken naar een nieuwe, grotere locatie aan de Tildonksesteenweg 75. Meer ruimte, dus kon ook het assortiment worden uitgebreid met oa.  kantoormeubelen, lederwaren, hobbymateriaal en kantoormachines. Ondertussen is Kantoorcentrum Cockx een bedrijf met 7 vaste medewerkers. ‘Lokale handelaars zoals wij geven mee zuurstof aan een gemeente’, zegt Karine Cockx.

 

DSCF3205Uitgebreid aanbod
‘We blijven constant ons aanbod vernieuwen’, vertelt Karine Cockx. ‘We zijn al lang véél méér dan alleen maar een kantoorcentrum’.  Enkele blikvangers in het assortiment: diverse coole lifestyle artikelen, luxueuze schrijfwaren, ergonomische bureaustoelen en de geestige verlichting van Fatboy.
‘Ook voor prachtig lederwaren en modieuze sjaals kan je bij ons terecht tijdens de feestdagen’, klinkt het.

Tot het einde van het jaar krijgen de klanten 10% korting op het hele assortiment (actievoorwaarden verkrijgbaar in de winkel) . Een glaasje cava wordt u aangeboden op zaterdag 20 december van 13u tot 17u.

DSCF3217

DSCF3201DSCF3192 DSCF3215DSCF3226

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s