KVG viert feest

DSCF3326

KVG (Katholieke Vereniging Gehandicapten) is een koepel van verschillende vzw’s met elk hun eigen gehandicaptenwerking. Eén van de belangrijkste doelstellingen is stimulansen te bieden aan mensen met een handicap om zich te integreren.
Als vereniging telt KVG ruim 250 afdelingen en vrijetijdsclubs die plaatselijk activiteiten organiseren.

DSCF3320KVG Herent-Leuven organiseert elk jaar verschillende activiteiten. Zondag werd een kerstfeest georganiseerd in de parochiezaal van Delle.’Onze activiteiten kunnen zowel binnen- als buitenactiviteiten zijn’, vertelt Ilse Lauwers (KVG). ‘Ons kerstfeest is een echte klassieker’.

De namiddag begon met een eucharistieviering. Voor heel wat mensen was dit meteen een kennismaking met Patrick Maervoet, de nieuwe Herentse federatiepastoor.

Daarna volgde een lekkere feestmaaltijd. ‘Achter de toog, in de keuken,… allemaal vrijwilligers die zich inzetten voor onze vereniging’, zegt Ilse.

Vrijwilligers nodig
Het is onmogelijk om activiteiten te organiseren zonder de hulp van diverse vrijwilligers. ‘Mensen die een handje willen toesteken, zijn altijd welkom!’, besluit Ilse. Eventuele vrijwilligers kunnen contact opnemen via ilselauwers@skynet.be

KVG Kerst

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s