Het sneeuwde écht… op Veltem Sneeuwt!

DSCF6286

DSCF6289Echte sneeuw…de pérfecte weersomstandigheden zaterdag voor de eerste editie van Veltem Sneeuwt! Maar hoe heeft het organiserend comité dit kunnen regelen?? ‘Goed lobbywerk en een lange arm’, vertelt Karl Boumans (vzw 3008). ‘Anders lukt zoiets niet’.

Dankzij dit uitstekend lobbywerk waren de Kerstman (de échte) en Rudolf (het rendier) persoonlijk aanwezig om te zorgen dat alles goed verliep. ‘Ho, ho, ho,…’, vertelde de Kerstman. Hiermee is eigenlijk alles gezegd…

Verder was er vooral véél sfeer, lekkere hapjes, stemmige muziek en een hele bende toffe mensen. De vzw 3008 bewees al eerder tijdens Veltem Feest! dat ze een sterk organiserend team zijn. Een straf initiatief!

Veltem Sneeuwt

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s