Hart Boven Hard Herent is een feit

IMG_8913

Op maandagavond werd ook in Herent gestart met een lokaal platform HART boven HARD. Tijdens een eerste bijeenkomst legden 22 deelnemers van totaal verschillende achtergronden de basis van dit lokale platform.

Brigitte De Bal
Brigitte De Bal

Solidariteit
Hart Boven Hard is een groeiende nationale burgerbeweging die mensen en organisaties samen brengt in hun bezorgdheid over de harde besparingen. Men wil zich vooral verzetten tegen een al te economische kijk op de samenleving.
‘Hart boven Hard Herent is een initiatief van en voor burgers voor hoop, rechtvaardigheid, mededogen, solidariteit én respect voor iedereen’, vertelt mede-initiatiefneemster Brigitte De Bal. ‘We kiezen er vooral voor om lokaal samen te werken en elkaar te ondersteunen in initiatieven die deze waarden benadrukken’.

Niet partijgebonden
Hart boven Hard Herent wil niet partijgebonden zijn. ‘Maar we willen wél invloed uitoefenen op het beleid omdat partijen de gekende weg zijn naar besluitvorming en dus naar verandering’ aldus De Bal.

IMG_8936

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s