Zo is een vuilnisbak kiezen écht geen pretje…

DSCF6636

Zaterdag konden de inwoners van Herent de nieuwe DifTar-vuilnisbakken gaan bekijken. Er was namelijk een kennismakingsdag in de cafetaria van de Warotzaal. Jammer genoeg moesten de kijklustigen hééél lang aanschuiven in de kou… Oftewel: hoe organiseren we dit bijzonder slecht

DSCF6645Tijdens deze kennismakingsdag konden de mensen de bakken bekijken, uitleg vragen aan de DifTar-medewerkers en meteen ook hun keuze opgeven. Maar waarom dit georganiseerd wordt in zo’n kleine ruimte is een raadsel. Vooral als naast de cafetaria een ruime sportvloer ligt.
Resultaat: een lange wachtrij tot buiten. Wie eindelijk tot bij de DifTar-medewerkers was geraakt, moest zich daarna weer door de rij wachtenden en krappe deuren naar buiten murwen.

 

 

DSCF6638Enkel kijken

Heel wat van de bezoekers wou de nieuwe bakken gewoon maar even bekijken. Dus waarom de bakken helemaal achteraan opgesteld stonden en niet duidelijk zichtbaar vooraan,  is ook een raadsel.

De reacties bij de mensen waren dan ook raak: ‘Heel dit gedoe gaat ons al extra geld kosten, en dan moeten we er nog voor aanschuiven in de kou’, merkte één van de wachtenden op.

Een gemiste kans om het DifTar verhaal op een positieve manier aan de mensen voor te stellen…

Meer info over de volgende kennismakingsdagen op deze link

DSCF6643 DSCF6644

One comment

  • Beste inwoners

    De onverwachte overrompeling op het Diftar infomoment zorgde voor ongemak en ongenoegen. Sorry! Zoals eerder aangekondigd zijn er nog twee infomomenten met Diftar-medewerkers op 18/02 van 18u tot 22u in de cafetaria van sporthal Ivo van Damme en op 21/02 van 9u tot 13 u in De Kouter. We zullen rekening houden met de ervaringen van vandaag en de praktische organisatie ervan aanpassen. In De Kouter zijn de Diftar-bakken permanent te bekijken en kan u ook terecht met al uw vragen. Ook op http://www.herent.be vindt u uitgebreide info.

    Vriendelijke groeten

    Het college van burgemeester en schepenen.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s