Verenigingen maken kennis met Fair-Trade

DSCF6954-bewerkt

Dinsdagavond organiseerde Herent Fair-Trade een culinaire infoavond voor de Herentse verenigingen. Op die manier kon men kennis maken met het uitgebreide aanbod Fair-Trade producten.
DSCF6952‘We zijn heel blij met de talrijke opkomst van verenigingen. In totaal zijn zo’n 25 verenigingen vertegenwoordigd vanavond’, vertelt Ingrid Pauwels (Herent FTG).

De mensen werden opgedeeld in 3 groepen en konden via een doorschuifsysteem proeven van (h)eerlijke wijnen, koffie en sappen. Bij elke stand kreeg men een woordje uitleg over de herkomst van de producten die er aangeboden werden.  En er was de mogelijkheid om van al dat lekkers te proeven natuurlijk.

‘We hopen dat jullie de producten die we vanavond gepromoot hebben, zullen gebruiken op jullie vergaderingen en evenementen’, zei Ingrid tot de deelnemers.

Alle beetjes helpen
‘We weten dat onze producten iets duurder zijn voor verenigingen en dat er inderdaad goedkopere alternatieven bestaan voor koffie, fruitsappen en wijnen , maar het is de moeite waard om het toch te doen. Hoe klein de inspanning ook is, alles helpt’, vertelt Katrien Ryde (Herent FTG).

DSCF6975

DSCF7007DSCF6976

DSCF6967DSCF6940

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s