Lokale Helden in het Wildemanspark

DSCF9169

Met het project “Lokale Helden” wil Poppunt in heel Vlaanderen het lokale talent in de schijnwerpers brengen. En Herent hééft lokaal talent…

DSCF9194Het Wildemanspark was stemmig aangekleed voor deze eerste editie van Lokale Helden. Toffe muziek, een fris pintje en een Fair-Trade barbecue van hoeveslagerij Ten Halve. Het zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond.

De 14 jarige Roselien Verboven mocht dit mini-festival openen met een sterke vertolking van enkele prachtige covers. Daarna was het de beurt aan Funk’l & Guru: eigen werk dat extra goed in de verf gezet wordt door het stemgeluid van zangeres Louise.

One Man Brawl kennen we uiteraard nog van de Wild in’t Park Rock-Rally. Deze band, opgericht door Alexander Doucet, zorgde opnieuw voor een stevig klinkende set. Daarna kwam Déjà Vu op het podium. Een niet alledaagse combinatie van een koor aangevuld met een popband. Met hun set brachten ze hulde aan het legendarische repertoire van Crosby, Stills, Nash & Young. Jammer genoeg had de geluidsman de nodige problemen om één en ander in goede banen te leiden.

De avond werd afgesloten met twee solo-artiesten. Eerst Roselien en daarna Tom van The Love Compartment. Roselien stoorde zich erg aan het pratende publiek. Misschien waren haar songs niet sterk genoeg om het publiek te boeien? Tom Van de Goor bracht enkele akoestische versies van songs uit debuut CD van The Love Compartment. Een mooie afsluiter in het park. Feesten kon daarna nog in JH De Molotov.

Toch nog enkele Grote Lokale Helden vermelden: het team van de dienst Vrije-Tijd van de gemeente Herent. Pieter, Patje, Serge, Danny, Britt en alle andere mensen die zorgden voor een perfecte organisatie. Hopelijk komt er een tweede editie…

Lokale Helden

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s