Zaterdag: jeugdorkest Herentse harmonie in GC de Wildeman

IMG_1105

Naar jaarlijkse gewoonte presenteert de Herentse harmonie op 16 mei het KL!NK-concert. KL!NK is het instaporkest van de harmonie. Een concert waar er weer hartverscheurend mooi muziek zal gemaakt worden door de allerjongste muzikanten van de vereniging.

Dirigent Arie van der Beek en de jonge muzikanten hebben voor een erg leuk programma gezorgd waar ze het afgelopen jaar week na week aan hebben gewerkt.

Voorzitter Wim Pauwels: “We zijn ook erg blij met de samenwerking met de leerling-woordkunstenaars van het Lemmensinstituut, die de presentatie van het concert zullen verzorgen. We nodigen ook enkele jonge zangtalenten uit op het podium die samen met KL!NK enkele erg mooie solo’s zullen brengen, waaronder zelfs enkele bekende aria’s. Dergelijke samenwerkingen met verschillende disciplines vinden we erg verrijkend.”

KL!NK blijft als instaporkest een belangrijke poot van de Herentse harmonie. Men hoopt dat de muzikanten met dit concert een unieke ervaring opdoen, die hen ook toelaat te groeien richting het grote harmonie-orkest. Dat deze aanpak werkt, bewijst het groeiende ledenaantal van de vereniging. En er zijn nog altijd stoelen vrij!

Spelen jij of je kinderen ook een instrument uit het harmonieorkest? Kom dan gerust eens kennis maken op het concert of tijdens een repetitie van de harmonie. Repetities gaan door in school Toverveld (Overstraat 60 in Veltem) op maandagavond van 19u tot 20u voor KL!NK, en van 20u tot 22u  voor het harmonie-orkest. Je vindt ook meer informatie op de website www.harmonieherent.be of je kan een maitlje sturen naar info@harmonieherent.be.

Het KL!NK-concert gaat zaterdag door in GC De Wildeman om 19u. Kaarten kosten 5 EUR in VVK en 8 EUR aan de kassa. Reserveren kan via e-mail naar info@harmonieherent.be.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s