vzw Hiperion viert feest in het groen

IMG_0387

Hiperion is een Herentse vzw die zich al vijf jaar inzet voor een meer mens- en milieuvriendelijke samenleving. Het afgelopen weekend werd deze verjaardag gevierd met een eigenwijs verjaardagsprogramma voor alle leden en vrijwilligers die de afgelopen jaren hun steentje bijdroegen.

20150627_151211Molenbeekvallei
In samenwerking met Natuurpunt Herent genoten de jongsten van een wonderlijke ontdekkingstocht in de talrijke waters van de Molenbeekvallei. Ondertussen staken de volwassenen de handen uit de mouwen in een plaatselijk populierenbos. En onder de deskundige leiding van ervaren natuurgids Fernand Rochette eindigde het namiddaggedeelte met een boeiende en ontspannen wandeling langs de Leibeek en de Molenbeek.

 

 

Brood, drank en (volks)spelen
’s Avonds genoten leden en vrijwilligers tot in de late uurtjes van een gezellig tuinfeest. Daar werden ook Guy Pauwels, Stefaan Viaene en Lourdes González Anera gehuldigd. Reeds van bij het ontstaan van Hiperion trekken zij mee de kar en hebben zij met hun niet aflatende inzet al talrijke initiatieven in het leven geroepen. Na twee succesvolle edities van Theater in ’t Groen werden onder meer projecten als Sapo Bubbles, de Eindejaarsquiz en de Biobrouwers in het leven geroepen. Een bloemetje voor deze bewonderenswaardige vrijwilligers was daarom meer dan op zijn plaats.

IMG_0095 IMG_0167 IMG_0324

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s