Groep Ceulemans in beweging

Maandag verhuisde VW-garage Ceulemans naar de een nieuwe vestiging. ‘Met deze verhuis zijn we klaar voor de toekomst’, vertelt zaakvoerder Tom Ceulemans. ‘Méér ruimte, betere infrastructuur en een grotere parking voor onze klanten’.

DSCF2812-EditDe nieuwe VW-garage is gelegen aan de Brusselsesteenweg 64. ‘We vonden een nieuwe plek aan de overkant van onze oude garage’, zegt Tom.
De Groep Ceulemans biedt naast Volkswagen ook Skoda, Seat en Audi aan. En ook voor Volkswagen Commercial Vehicles (bestelwagens) en My Way tweedehandsvoertuigen kan U bij hun terecht.

Break wit

Familiebedrijf
Het is de vader van Tom, Louis Ceulemans, die de stichter is van Garage Ceulemans. Begin jaren ’90 kocht de familie Ceulemans de bestaande Volkswagen- en Audi garage op de Brusselsesteenweg 45 in Herent.

Ondanks verschillende uitbreidingen en aanpassingen, was de vroegere infrastructuur de laatste tijd te klein geworden.’Het was dus tijd voor een verhuis naar een groter pand’ vertelt Tom.

Tom Ceulemans
Tom Ceulemans

Vandaag kan de Groep Ceulemans zich profileren als de enige concessiehouder voor Groot-Leuven die Volkswagen, Skoda, Seat en Audi aanbiedt. En ook voor Volkswagen Commercial Vehicles (bestelwagens) en My Way tweedehandsvoertuigen kan U bij hun terecht.

Toekomst
‘Ook in 2016 blijven we verder werken aan de toekomst’, zegt Tom. ‘Zo gaan we onze Audi garage van Haasrode naar Herent verhuizen. Ook onze Seat en Skoda garages gaan we verbouwen om de klanten een betere service te kunnen verlenen’.

VW-Garage Ceulemans
Brusselstesteenweg 64
3020 Herent
016 20 26 93

info@groepceulemans.be

Break wit

DSCF2826-Edit DSCF2805-EditDSCF2833-Edit

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s